Diensten

Advies

Het is mogelijk om specialisten in te huren voor specifieke taken gedurende enkele dagdelen per week. Denk aan advisering bij of het opstellen van business cases, het beoordelen van kostprijsmodellen of het opzetten van een liquiditeitsbegroting. Hiermee blijven de kosten voor uw bedrijf beperkt, maar bent u wel verzekerd van kwaliteit.

Verbeteren van rapportage

Onze ervaring is dat de kwaliteit van rapportages bij veel bedrijven beter kan. Veel rapportages zijn gericht op een terugblik op de afgelopen periode of zijn opgesteld vanuit de behoefte van banken of accountants. Wij richten ons bij de opzet van rapportages op de sturing van de dagelijkse processen omdat die bepalend zijn voor het financiŽle resultaat aan het eind van de maand. Dit doen we in nauw overleg met teamleiders en managers, zodat de rapportages aansluiten bij de behoefte die in het bedrijf leeft.

Interim control

Liggen er op meerdere vlakken vragen of is er gewoon veel werk te doen? Overweeg dan het inhuren van interimmers voor langere tijd. Dan bent u verzekerd van continue verbetering van uw organisatie en kunnen ook de ad hoc vragen worden opgepakt.

Twijfelt u nog of zijn er nog vragen? Neem dan contact met ons op.