Interim diensten

Financieel manager

Onze financieel managers nemen alle financiŽle taken uit handen. Zij zijn het aanspreekpunt voor alle interne en externe contacten, geven leiding aan de financiŽle administratie en zorgen voor het opstellen van de interne en externe verslaggeving. Dit kan zowel full-time als part-time.

Business controller

De business controllers van 2BinC zijn de sparring partner van het management. Zij zijn specialist in het leveren van goede rapportages inclusief een gedegen analyse van financiŽle en niet financiŽle cijfers. Ook hebben zij ervaring met risico management, liquiditeitsbegrotingen, kostprijscalculaties en projectbeheersing. Het aandachtsgebied is heel breed en op basis van het intake gesprek wordt bepaald welke business controller het beste bij uw organisatie past.

Financial controller

De financial controller van 2BinC is specialist in de boekhouding en opstellen van de jaarrekening. Hij of zij zal zorgen voor betrouwbare cijfers en een jaarrekening die is opgesteld conform de eisen van de accountant. Andere reguliere taken zijn de BTW aangifte, subsidie aanvragen, AO/IC cyclus, cashmanagement en optimalisatie van het financiŽle software pakket.