Ervaring

2BinC

Ervaring

In de afgelopen 20 jaar heb ik veel ervaring opgedaan als business controller en andere functies op dit aandachtsgebied. De laatste jaren focus ik me op de bouw en industrie, waarin ik heb gewerkt als site controller, project controller en plant controller.

Wat kunt u van mij verwachten?

Met mijn ruime ervaring ben ik bekend met de uitdagingen die kunnen voorkomen binnen bedrijven. Daarnaast ben ik gewend om met verschillende teams en culturen samen te werken. 

Als u mij inhuurt voor een opdracht, dan kunt u er daarom op rekenen dat ik snel van toegevoegde waarde zal zijn voor het bedrijf.

Aanbevelingen

Een echte professional is Marco. Ik heb hem ingehuurd bij Servatius als tijdelijke invulling van de positie van controller Wonen, waarbij hij tegelijk de opdracht kreeg om meer inzicht te verschaffen in de bedrijfsvoering. Het inwerken verliep soepel, en sneller dan verwacht had Marco de rapportages gemaakt die we nodig hadden. Ik was hier echt van onder de indruk en zag grote tevredenheid bij de mensen in de organisatie die met deze informatie aan de slag konden.
Jeroen de Wolf
Directeur Financiën Servatius
Marco heeft geruime tijd als interim controller gewerkt binnen Business Control Liandon. In die periode heeft hij zich niet alleen onderscheiden als inhoudelijke vakman, maar was hij ook in staat om een MT van een Business Unit mee te nemen en als businesspartner op financieel niveau en daarbuiten meerwaarde te leveren om zo de Business Unit en de managers op een hoger kwaliteitsniveau te brengen. Daarnaast is Marco ook nog een plezierige vent om mee te werken.
Marcel Klein
Directeur Financiën Liandon